Amazon lanceert Advertising Partner Network

Amazon lanceert Advertising Partner Network

08-07-2021 (15:02) - Bureaus

Amazon introduceert hun nieuwe Advertising Partner Network - een wereldwijde community van agencies en tool providers dat adverteerders helpt om hun zakelijke doelen te bereiken met de producten van Amazon Advertising. Dit gloednieuwe programma maakt mogelijk dat de aangesloten agencies en tool providers de doelen van hun wederzijdse adverteerders halen. Het Partner Network stelt partners in staat om hun vaardigheden verder uit te bouwen, om intensiever samen te werken met Amazon Advertising en om hun bedrijf te laten groeien.

Het Partner Network biedt partners een centraal platform voor toegang tot scholing, technische ondersteuning en marketingtools, plus een selfservice-account waarmee partners alle contacten tussen hun bedrijf en Amazon Advertising kunnen managen. Vanuit hun Partner Network-account kunnen partners de accounts van hun werknemers onderling verbinden, kunnen ze zich registreren bij de Amazon Advertising API en kunnen ze hun campaign manager tools aansturen - allemaal via één praktisch en toegankelijk platform.
 

Mogelijkheden

Het Partner Network bevat een partner content library, dat onder meer best practice-handleidingen, product video's en API documentatie bevat, waarmee partners hun expertise kunnen versterken binnen alle Amazon Advertising producten en campagnestrategieën. Bovendien krijgen partners de kans om een privilege partnerstatus te verdienen. Dit biedt extra voordelen, waaronder toegang tot geselecteerde beta-programma's en trainingen op maat voor campagnestrategieën en nieuwe product releases. Partners kunnen ook hun expertise en partnerstatus onder de aandacht brengen via een vermelding in de onlangs verbeterde wereldwijde Amazon Advertising partnerlijst, die binnenkort wordt gelanceerd.

Voordelen:
- een speciale bibliotheek met hulpbronnen, nieuws, webinars en evenementen: The Partner Network biedt een handig platform voor educatieve content, zoals best practice-handleidingen, casestudies of productvideo's zodat partners continu op de hoogte zijn van de laatste releases, aankomende evenementen en webinars.
- Hulpmiddelen voor ontwikkelaars: via het Partner Network hebben de technische teams van partners toegang tot Amazon Advertising API- informatie over de nieuwste releases en kunnen ze hun Amazon Advertising API-account koppelen aan hun Partner Netwerk-account. Partners die nog niet zijn geïntegreerd met de Amazon Advertising API kunnen een aanvraag indienen via hun Partner Netwerk-account.
- Overzicht van gecertificeerde medewerkers: de Amazon Advertising educatie-console biedt een uitgebreide lijst trainingsmodules, samen met certificatie voor alle teamleden van adverteerders en agencies om hun vaardigheid in specifieke onderwerpen te valideren. Partner Network accounts tonen ook de certificeringen van hun teams per bedrijf.
 

Verbeterde partnerlijst

Voor alle adverteerders en partners is er binnenkort een verbeterde wereldwijde partnerlijst beschikbaar waarmee adverteerders makkelijker de beste agencies en tool providers binnen het Partner Network kunnen vinden die aansluiten bij hun wensen en behoeften. Zo zullen adverteerders eenvoudig lijsten kunnen sorteren op 'producten', 'markt' of 'dienstverlening'. Partners kunnen hun partnerlijst aanmaken, aanpassen en managen via het Partner Network account. Zo kunnen partners een profiel bijvoorbeeld updaten zodra ze actief worden in een nieuwe regio, een nieuw kantoor hebben geopend of hun profiel willen aanpassen aan de taal van hun adverteerders.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch