Amazon-specialist factor-a opent haar deuren in Nederland

10-09-2018 (17:23) - Bureaus

Het in Keulen gevestigde factor-a, dat onderdeel is van digital agency Dept, breidt uit met een vestiging in Amsterdam. factor-a helpt producenten en merken hun verkoop te boosten op Amazon. Het bureau is opgericht in 2016 en werkt inmiddels met honderd Amazon specialisten voor internationale merken, waaronder Montblanc, BIC en Fissler. In mei werd factor-a onderdeel van Dept.


Met de komst van het nieuwe kantoor is de Amazon-specialist in staat merken in Nederland te helpen met zichtbaarheid en advertentiecampagnes binnen Amazon. Daarbij krijgen klanten exclusief toegang tot de slimme factor-a suite, bestaande uit uitgebreide tooling en custom-made rapportages. 


“We zijn de afgelopen twee jaar flink gegroeid en zetten die trend door”, aldus Marc Aufzug, managing director bij factor-a. “Inmiddels zijn de eerste Amazon projecten in Nederland gestart. Door een vestiging te openen in Amsterdam kunnen we onze lokale klanten nog beter helpen.”


Dimi Albers
, managing director bij Dept: “Amazon Advertising ontwikkelt zich in een enorm tempo, ook in Nederland. Het wordt voor merken steeds belangrijker om een goede strategie te ontwikkelen en zichtbaar te blijven op het meest succesvolle e-commerce platform ter wereld. Nu factor-a voet op Nederlandse bodem zet,bieden we onze klanten lokaal directe toegang tot deze expertise.”
 

Masterclass

factor-a nodigt klanten, maar ook andere geïnteresseerden uit op het launch event op 20 september in Amsterdam. Check hier voor meer informatie


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch