And Now This lanceert podcast over hoe je een bureau begint

06-03-2018 (11:00) - Bureaus

Creative agency And Now This, dat eind 2017 is gestart, lanceert een podcastserie over hoe je een bureau begint. Oprichters Paul Bakker en Jeroen de Korte praten met oprichters van succesvolle creatieve bedrijven in binnen- en buitenland en onthullen hun inspirerende verhalen.
 

Na 14 jaar gewerkt te hebben bij reclamebureaus en tech startups in Amsterdam en New York zijn creative directors-duo Paul Bakker en Jeroen de Korte een nieuw bureau gestart: And Now This - an ideas agency. Voor creatieve ondernemers is zelfs het kleinste beetje advies dat je kunt krijgen van ervaringsdeskundigen ontzettend waardevol. Daarom is het duo gaan praten met de creatieve ondernemers die hen voorgingen en daarom ook hebben ze besloten, de verhalen in een podcast te delen
 

over je baan opzeggen

In de podcast praten Paul en Jeroen met oprichters van succesvolle en inspirerende creatieve bureaus en bedrijven, in Nederland en in het buitenland, en onthullen hun nog niet eerder vertelde verhalen.  Ze praten over hoe je dat eigenlijk doet, een creatief bedrijf opzetten. Over je baan opzeggen en in het diepe duiken. Over de ups & downs, de do's & don'ts, over de kansen en de mogelijkheden.
 
In de eerste afleveringen reizen Paul en Jeroen naar New York en praten daar met Jeff Johnson, founder en creative director van outdoor kledingmerk The Arrivals NYC, Andre Andreev, founder en regisseur van film productie studio Dress Code NY en met Damon Versaggi, founder van Scrappy Meals, een community die zich inzet voor reductie van voedselafval. 
 

maandelijks nieuwe afleveringen

In Amsterdam praten de twee met Steven van Wel, veelvoudig ondernemer en founder van Karma NY, en Omar Kbiri, founder en creative director van creative agency Maak. De afleveringen zijn opgenomen in het Engels en Nederlands en worden maandelijks uitgebracht. Om de podcast te beluisteren ga je naar podcast.this.amsterdam of abonneer je op de podcast via je favoriete podcast app.
 
And Now This - The Untold Stories of Starting a Creative Agency" is geproduceerd in samenwerking met muziekproductie studio AMP.Amsterdam. 
 
 

 
 
v.l.n.r. Steven van Wel, Omar Kbiri, Jeff Johnson, Damon Versaggi en Andre Andreev.         
fotografie: Paul Bakker
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch