Another Universe wordt u-inc

Another Universe wordt u-inc

23-02-2021 (13:09) - Bureaus

Ontwerpstudio Another Universe verlegt zijn focus naar aanleiding van de coronacrisis en andere grote gebeurtenissen van deze tijd en gaat verder als u-inc.
 
Deze tijd - door corona, klimaatverandering, Black Lives Matter - is voor oprichters Laurens Franssen en Yuri Linthout een reality check, en vinden dat bedrijven hierin een opdracht hebben. Vandaar dat de ontwerpstudio een nieuwe naam en een nieuwe ambitie aanneemt.
 
Mens en planeet
Ontwerpstudio u-inc helpt bedrijven en organisaties met hun merkstrategie, -verhaal en -identiteit. Merk-purpose staat al sinds de oprichting in 2016 centraal. Met de waarde ‘mens’ als bepalende factor. Nu komt daar ‘planeet’ bij. Want die zijn niet meer los van elkaar te zien, radicale impact noemt u-inc dat. Met deze refocus heeft u-inc de ambitie om bedrijven en organisaties te helpen in hun transitie, met het merk als vehikel om positieve verandering te inspireren en versnellen.
 
ReReRe
Ook legt u-inc de eigen studio onder de loep. Vanuit het ethos ‘Rethink, Repurpose, Redesign’ daagt u-inc zichzelf uit bij elke stap. Iedere ‘ReReRe’ is straks te lezen in een open logboek op de website.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch