Anouk van Maanen leidt Likefriends naar volgende fase

17-10-2017 (15:25) - Bureaus

 
Anouk van Maanen versterkt Likefriends als Managing Director. Hiervoor werkte ze 6 jaar lang bij Mirabeau als Client Service Director en Industry Lead Travel&Hospitality, ze was hiermee verantwoordelijk voor alle Travel en Hospitality klanten en teams wereldwijd. Daarnaast heeft zij het kantoor van Mirabeau in Parijs opgezet. 
 

Bij Mirabeau was Van Maanen verantwoordelijk voor klanten als KLM, AirFrance, Transavia, Accor Hotels, ABN Amro, GStar, SuitSupply. Voor Mirabeau werkte ze aan klantzijde bij onder andere Sony Entertainment en Volkswagen.
 

Bij Likefriends is zij samen met oprichter Stef de Jong verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van het bureau naar de volgende fase. Inmiddels hebben zij een nieuwe strategie, propositie en huisstijl neergezet en focust Anouk zich op de juiste implementatie hiervan. Dit uit zich in het zoeken naar passende vraagstukken, passende teams en teamleden, maar ook het transformeren van de bestaande klanten naar het nieuwe ambitieniveau. 
 

meerdere internationale vestigingen

"Likefriends zal de komende jaren groeien tot een bureau met meerdere internationale vestigingen in regio’s waar bestaande en toekomstige klanten zijn, maar ook waar specifiek talent zit", aldus Stef de Jong (Founder Likefriends). “Ik ben blij dat ik dit samen met een ervaren iemand als Anouk ga realiseren. Haar kennis van technologie draagt bij aan onze visie en de enorm veranderde markt waar merken overeind moeten blijven staan. Wij omarmen opkomende technologieën en zorgen dat merken ook hier tot leven gaan komen. Echter wel altijd met de menselijke bril op”.

 
“Waarde toevoegen dat is waar het om gaat", zegt Anouk van Maanen. "Wij dragen bij aan de ontwikkeling van merken, opdrachtgevers en natuurlijk Likefriends. Stef en ik hebben veel tijd geïnvesteerd in het neerzetten van Likefriends 2.0.Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe strategie - waarin bijdragen een belangrijk ingredient is- samen met de unieke Likefriends cultuur echte waarde levert aan klanten, eindgebruikers en medewerkers van Likefriends. Wij zijn een bureau dat mensen op de eerste plaats zet en werkt aan vooruitstrevende oplossingen voor wereldmerken".

Media

Marketing

Economisch