Anyone? wordt the Social Club

10-04-2018 (07:00) - Bureaus

Social bureau Anyone? breidt de diensten uit en verandert het haar naam in The Social Club. The Social Club maakt de stap van een creatief social bureau, naar een bureau voor social branding en social marketing. De dienstverlening wordt verdiept met diensten als social merkonderzoek, influencer marketing en conversie optimalisatie. 
 

Managing Director David Barens: ”Het gaat erg goed met ons bedrijf. 2016 en 2017 waren in omzet en winstgevendheid onze beste jaren sinds onze start in 2010, we zijn doorgegroeid naar een team van 25 en zetten die groei dit jaar door. Maar we zien een aantal veranderingen in de markt die we graag omarmen. Er is enerzijds steeds meer behoefte aan resultaatmeting van social activiteiten op merk- en marketingniveau. En anderzijds zien we dat veel adverteerders steeds meer bezig zijn met project management, dan met brand management. Niet omdat ze dat willen, maar omdat er steeds meer kanalen, mogelijkheden en bureaus zijn.” 
 

Club = One stop social shop

The Social Club blijft bewust specialistisch social, maar verbreedt de dienstverlening om aan veranderende klantvragen en behoeften te voldoen. “Door uitbreiding aan onze kant en door het opzetten van slimme samenwerkingen met andere bureau’s houden we de flexibiliteit, snelheid en kwaliteit die klanten van ons gewend zijn, maar kunnen we alle diensten op het gebied van social branding en marketing holistisch aanbieden. Dat is overzichtelijk en een concrete behoefte bij meerdere klanten en in new business.” 
 
The Social Club werkt in Nederland en op Europees niveau voor onder meer AccorHotels, Alpro, Eneco, Holland Casino, Lenovo, Motorola en Profile.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch