Authentic Beauty Concept kiest voor hammerfest

Authentic Beauty Concept kiest voor hammerfest

01-12-2021 (11:05) - Bureaus

Authentic Beauty Concept is het holistische premium merk van Henkel, dat ontwikkeld is in samenwerking met kappers. In hun hair care producten staan duurzaamheid en clean beauty voorop.

In een tijd waar we allemaal actie - groot of klein - ondernemen op het gebied van duurzaamheid, biedt Authentic Beauty Concept een uitkomst voor haarverzorging. En dan begin je bij de wortels. Alle producten zijn vegan formules met minimaal 95% natuurlijk en dierproefvrije ingrediënten (gebaseerd op ISO 16128). In deze producten zal je geen siliconen, parabenen, sulfaten of kunstmatige kleurstoffen aantreffen. Ook werkt Authentiek Beauty Concept aan het verduurzamen van hun verpakking. De verpakkingen zijn van 80% gerecycled plastic, en het merk stimuleert lege flessen te laten hervullen bij hun revolutionaire Refill Bars.
 

Versterking

hammerfest zal het global account van het premium haircare merk onder meer gaan versterken op het gebied van campagne ontwikkeling, content en digitale positionering. Het Amsterdamse bureau is gekozen om haar creativiteit en expertise op het gebied van social. Birgit Zuurveld, Strategy Director bij hammerfest: "Wij zijn heel trots om Authentic Beauty Concept toe te voegen aan ons klantportfolio, nadat we al langere tijd voor andere mooie Henkel merken mogen werken ligt de missie van Authentic Beauty Concept dichtbij de kern van ons bureau."

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch