Awful Men gaat verder als Robot Kittens

16-01-2018 (13:46) - Bureaus

Digitaal productiehuis Awful Men heet vanaf vandaag Robot Kittens. Samen met een vernieuwde huisstijl en website moet de switch naar Robot Kittens zorgen voor een vriendelijkere en frisse uitstraling.


Met de restyling is ook het dienstenpakket van Robot Kittens uitgebreid. Naast het online- en app-werk voor bureaus richt Robot Kittens zich ook steeds meer op langetermijntrajecten, web-applicaties en structurele mobiele applicaties.

verschuiving

Mede-oprichter Tijmen Mulder: "We merken dat er een verschuiving bezig is in de markt. Digitaal is booming.  Door de enorme toename van technische mogelijkheden is er grote vraag naar een adviserende of begeleidende rol. De afgelopen twee jaar heeft uitgewezen dat wij deze rol uitstekend voor onze klanten en partners kunnen vervullen. We blijven ons manoeuvreren op de rand van innovatie, maar delen deze kennis ook graag met anderen”

technische productie

Robot Kittens is in 2016 opgericht als Awful Men door Tijmen Mulder, Patrick van der Werf, Niels Filmer en Jorrit van Ditshuizen. Het bedrijf is gevestigd in Hilversum en focust zich op de technische productie van met name creatieve projecten zoals websites, applicaties, apps, games, web-apps, augmented en virtual reality. In de korte tijd dat Robot Kittens bestaat hebben ze met hun werk al meerdere nationale en internationale prijzen in de wacht gesleept zoals Cannes Lions, FWA’s en SpinAwards. Naast productie vervult Robot Kittens vaak een adviserende rol bij de aanvang van nieuwe digitale projecten.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch