Bas Ording (ex-Apple) op 6e editie Digital Dinner Amsterdam

20-09-2017 (15:33) - Bureaus

Inventing Future Interfaces. Hoe gaan we om met machines? In hoeverre leidt technologie ons? En hoe pas je dit toe? Digital Dinner staat dit jaar in het teken van inspirerende verhalen van internationale sprekers die in hun expertise koploper zijn op dit gebied. Zij zullen hun visie op design tools, augmented reality en toekomstige interfaces met ons delen.
 

Het diner draait ieder jaar om persoonlijke verhalen, creativiteit en technologie. Zo’n 100 senior creatieven, design directors en strategen van vooraanstaande digitale bureaus, start-ups en merken ontmoeten elkaar. Met als enige doel om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.
 

Inspiratie

Naast Remon Tijssen (former VP of Design Adobe) en Galit Ariel (Digital Hippie) kunnen we Bas Ording aan de lijst van inspirerende sprekers toevoegen. Bas heeft na zijn studie aan de HKU 15 jaar lang bij Apple gewerkt en naast het implementeren van zwaartekracht in de OS stond hij aan de wieg van de iPhone. Hij heeft destijds een future interface ontwikkeld en is hier bij Tesla ook weer mee bezig. Bas spreekt bijna nooit in publiek, dus wij zijn trots dat hij bij het dinner aansluit!
 

Restaurant De Goudfazant

De locatie voor deze editie is een combinatie van creatieve en culturele broedplaats, waar je tevens fantastisch kunt eten: restaurant De Goudfazant. Elk jaar is het diner vooraf uitverkocht. De meeste plaatsen zijn inmiddels bezet, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar via www.digitaldinneramsterdam.nl

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch