Bavaria kiest voor contentmarketing bureau Blauw Gras

09-01-2018 (14:04) - Bureaus

Contentmarketing bureau Blauw Gras is vanaf december aan de slag voor Bavaria. Het Amsterdamse bureau zal de Brabantse familiebrouwer volledig ondersteunen op het gebied van social media en campagnes, voor de Bavaria-merken in zowel Nederland als wereldwijd.
 

Bavaria was op zoek naar een enthousiaste, gespecialiseerde partij die hands-on meedenkt in zowel strategie, content, campagnes, reporting en community management. De keuze is gevallen op Blauw Gras. Annewil Neervens, Global Online Social and Campaign Manager: “In Blauw Gras hebben wij een partner gevonden met een frisse kijk op het social media-vak. Daarnaast wisten zij ons te raken met een juiste balans tussen strategie en creatie.”
 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de strategie en inrichting van de samenwerking. In december zijn de eerste inspanningen zichtbaar geworden.  “We zijn enorm blij met en trots op deze nieuwe samenwerking. Bavaria past bij onze manier van werken. No nonsense, goed doordacht maar bovenal creatief”, aldus Erjon Tuenter, mede-oprichter en Operational Director van Blauw Gras. 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch