Bestuurswisseling binnen de SAN

Bestuurswisseling binnen de SAN

14-09-2021 (15:15) - Bureaus

SAN neemt afscheid van Ewa Skotnicki (Fairphone) en Jasper van der Bijl (Mediacom) en verwelkomt Mariëlle Rooswinkel (Karwei) en Martijn Swijghuisen Reigersberg (ABN AMRO). Mariëlle Rooswinkel (Karwei) en Martijn Swijghuisen Reigersberg (ABN AMRO) treden per direct toe tot het bestuur van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Zij volgen hiermee de aftredende bestuursleden Ewa Skotnicki en Jasper van der Bijl op die na hun jarenlange inzet als jurylid, juryvoorzitter en de afgelopen zes jaar als bestuurslid nu aan het einde van hun 2e bestuurstermijn statutair afzwaaien.
 
Mariëlle Rooswinkel is sinds 2017 werkzaam bij Intergamma waarvan de laatste 2 jaar in de functie van manager Marketing Communicatie en Formule Karwei. Mariëlle brengt een jarenlange ervaring mee als marketing & communicatie specialist Reclame en Retail. Mariëlle: "Ik ben al diverse jaren nauw bij de SAN betrokken als jurylid en voorzitter van de categorie Retail. Ik heb dan ook heel erg veel zin om met dit gepassioneerde en enthousiaste bestuur de komende jaren verder te mogen bouwen aan het mooie SAN".
 
Martijn Swijghuisen Reigersberg heeft meer dan 20 jaar ervaring in branding, marketing & communicatie. Momenteel is hij Head of Campaigns, Social & Newsroom bij ABN Amro. Met zijn ruime ervaring in de financiële dienstverlening vormt ook hij een waardevolle toevoeging aan het bestuur. Martijn: "Wat is er mooier om samen met vakgenoten te leren van het beste werk uit de branche en dit te vieren! ‘Plezier’ hebben in het vak en ‘goed’ doen zijn belangrijke drijfveren voor mij. Ik vind het daarom voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan dit prachtige instituut," aldus Swijghuisen Reigersberg.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch