Blue Dragon grote winnaar Communicatieprijs Brabant

Blue Dragon grote winnaar Communicatieprijs Brabant

02-10-2020 (17:52) - Bureaus

In het Klasse Theater in Tilburg zijn donderdagavond 1 oktober de jaarlijkse Communicatieprijzen Brabant uitgereikt. Tijdens deze 24e editie werden de beste communicatie-cases beloond met een BONK-award. Grote winnaar is Bureau Blue Dragon uit ’s-Hertogenbosch. Zij wonnen een BONK in de categorie Marketingcommunicatie van de vakjury en na een pitch ontvingen zij van het publiek ok de Super-BONK voor beste case van 2019.
 
Verder waren er prijzen voor Indicia, Studio Kluif i.s.m. Arthur & Brent en Veldkamp Produkties. Eervolle vermeldingen gingen naar SPNJRT en Goedzooi. Vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen vond de uitreiking plaats met dertig gasten op veilige afstand in het Klasse Theater. Driehonderd belangstellenden volgden de verrichtingen op het podium via een speciale livestream.
 
Robert Essenstam, voorzitter van de Communicatieclub Bourgondië: “Er werden 45 cases ingezonden door 25 inzenders uit Brabant. Opnieuw een record, maar dat is geen doel op zich. We zien de gemiddelde kwaliteit van het ingezonden werk stijgen en dat is veel belangrijker. In de categorieën evenementen en design zouden we volgend jaar graag nog wat meer ingezonden cases willen zien. We weten dat daar heel veel goed werk wordt gemaakt; dat mogen opdrachtgevers en bureaus best laten zien door het in te zenden."
 
De Communicatieprijs Brabant, ook wel de Bonk genoemd, is de grootste regionale communicatieprijs van Nederland. CCB (CommunicatieClub Bourgondië) organiseert deze uitreiking om meer aandacht te krijgen voor het hoge niveau van communicatiewerk in Brabant. De presentatie van de avond was in handen van Maarten Bouwhuis.
 

Alle uitgereikte prijzen

 
Marketingcommunicatie
Case: Selecta Meldpunt Matige Koffie
Inzender: Blue Dragon
Opdrachtgever: Selecta

Corporate communicatie
Case: Babel
Inzender: Studio Kluif i.s.m. Arthur & Brent
Opdrachtgever: Babel

Beeldcommunicatie
Case: Brand-film SiNTLUCAS
Inzender: Veldkamp Produkties
Opdrachtgever: SiNTLUCAS

Smartbudget
Case: Het Zwarte Gat
Inzender: INDICIA Digital Storytellers
Opdrachtgever: Arena Consulting
 
Super Bonk: het allerbeste werk van 2019:
Case: Selecta Meldpunt Matige Koffie
Inzender: Blue Dragon
Opdrachtgever: Selecta

Eervolle vermeldingen:
• Case: Lijflief, Inzender: Goedzooi, Opdrachtgever: Bo Breda.
• Case: Bodemprijzen, Inzender: SPNJRT, Opdrachtgever: WNF Nederland

De bekroonde cases en alle andere inzendingen zijn te bekijken op www.debonk.nl
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch