Boels Rental kiest LEWIS

Boels Rental kiest LEWIS

13-07-2021 (11:55) - Bureaus

Boels Rental, een internationaal verhuurbedrijf op het gebied van machines en equipment, heeft LEWIS geselecteerd om de zichtbaarheid in Nederland te vergroten. Via doorlopende PR- en marketingactiviteiten draagt LEWIS eraan bij om diverse thema's die aansluiten op de missie en visie van het verhuurbedrijf onder de aandacht te brengen, waarvan duurzaamheid, veiligheid, innovatie en partnerships belangrijke pijlers zijn.

Boels Rental streeft samen met haar partners naar duurzame oplossingen voor de bouw en industrie om voor 2030 een emissieloze bouwplaats te realiseren. Bovendien stijgt de vraag naar elektrische en hybride machines vanuit de markt, waardoor het verhuurbedrijf groots inzet op investeringen in een emissieloze verhuurvloot. Hierdoor wil Boels Rental het werken met emissieloze machines toegankelijk maken voor iedereen.
 
Aan de hand van doorlopende PR-campagnes in de bouw- en infrasector helpt LEWIS Boels Rental om bestaande mediarelaties uit te breiden en zichtbaar te zijn bij bestaande en potentiële klanten.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch