Boomerang Agency neemt RIDE Creative Agency over

06-12-2019 (12:08) - Bureaus

Boomerang Agency neemt per vandaag RIDE Creative Agency over. RIDE groeide de afgelopen jaren uit tot specialist in video en social media content en verrichte creatief werk voor onder andere Fanta, PostNL, DAS en Ziggo. De naam RIDE zal verdwijnen en een deel van de medewerkers verhuist naar het kantoor van Boomerang Agency. De overname past in de consolidatietrend die momenteel gaande is in de reclamebranche.
 
Alexander Veltman, medeoprichter van Boomerang Agency, is blij met de komst van RIDE: "Wij zijn altijd op zoek specifieke expertise en goede mensen en dit was voor ons een mooie kans om Boomerang Agency verder uit te bouwen.”
 
De keuze is voor Managing Director Sander van de Weijer een logische: “Ik ben trots op het werk dat we de afgelopen jaren hebben mogen maken voor onze klanten. Als specialist biedt het netwerk van Boomerang nieuwe mogelijkheden. De keuze voor Boomerang Agency netwerk voelt voor ons als een logische gezien het DNA, het werk dat men maakt en de mooie vaste relaties die het bedrijf heeft.”
 
Creatief Directeur Pim de Graaff zal niet meegaan richting Boomerang Agency. Pim: "Voor mij is het tijd om mijn vleugels uit te slaan. Ik heb zin om mijn creatieve en strategische ervaring in te zetten bij een organisatie die verder reikt dan social media en video. Wat ik precies ga doen ga ik de komende tijd onderzoeken.” 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch