Born05 Group gaat verder als Ace

Born05 Group gaat verder als Ace

16-11-2020 (07:00) - Bureaus

Born05 Group gaat vanaf vandaag verder onder de naam Ace. De naamswijziging is de volgende stap voor de groep die bouwt aan een hecht collectief van toonaangevende bureaus.
 
Rogier IJzermans, CEO van Ace: “We willen de ontwikkelingen van de afgelopen periode markeren. Daar hoort een nieuwe naam bij. Ace staat voor samenwerking, gezamenlijk succes en eenheid. Met Ace begeleiden we organisaties bij grotere merk- en business vraagstukken. Waarbij we de gecombineerde kracht van onze bureaus vervolgens inzetten om tot impactvolle oplossingen te komen. We geloven in de kracht van de diversiteit van de bureaus, die ook autonoom binnen hun domein hun eigen markt bedienen. Door het samenspel tussen Ace en de bureaus, hebben we regie en specialisatie dicht bij elkaar georganiseerd. In combinatie met de teams van onze opdrachtgevers zorgt dit ervoor dat we echt duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen die bijdragen aan de groei van de organisatie.”
 

Over Ace

Ace bestaat uit de bureaus: Born05, Blauw Gras, Glasnost, Airborne, Fitzgerald & Newborn en telt zo’n 165 medewerkers in Amsterdam en Utrecht. De groep werkt voortdurend aan een volledig geïntegreerd aanbod voor merken, die relevant in contact willen staan met mensen over alle contactmomenten heen. Tot het klantenportfolio behoren o.a. Adyen, ASN Bank, bol.com, KLM, Nederlandse Loterij, Rituals, Samsung en Unilever.

 www.thisisace.nl

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch