Brand Creatives start in-house fotostudio; Domino’s Pizza en Bagels and Beans nieuwe klanten

24-01-2020 (16:21) - Bureaus

Het Groninger reclamebureau Brand Creatives heeft in de eerste maand van het nieuwe jaar een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen. Zo heeft het onder andere opdrachten mogen uitvoeren voor Domino’s Pizza, XITE en Bagels and Beans.

“Brand Creatives heeft sinds de oprichting voor veel mooie merken mogen werken, een gevarieerd klantenbestand is altijd al een belangrijk doel geweest van het bureau. Met een divers portfolio binnen verschillende branches zorgen we er niet alleen voor dat we het team elke dag creatief gezien kunnen uitdagen, maar het helpt ons ook om een solide en onafhankelijk bedrijf te bouwen”, zegt oprichter en Creative Director Benn Bus (30)


Eigen in-house fotografiestudio

Brand Creatives breidt het kantoor in Groningen bovendien uit met een eigen fotografiestudio. De extra ruimte wordt omgebouwd tot een studio. Benn: “Voor veel van de campagnes die wij bedenken en uitingen die wij ontwerpen, is fotografie nodig. Veel van onze klanten maken elders dus al gebruik van deze dienst.
Nu moeten we vaak wachten tot wij beschikking hebben over de beelden, wat vaak voor vertraging in onze processen zorgt. Snelheid is een belangrijke pijler binnen ons bureau en door de productfotografie zelf te kunnen gaan doen,  denken wij onze klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zien wij als bureau natuurlijk erg veel productfotografie en creative stills langs komen, welke regelmatig te wensen overlaten. Hoog tijd dus om het zelf te gaan doen.”

Hoewel de studio zo ingericht wordt dat deze naast productfotografie ook voor grotere shoots geschikt zal zijn, blijft Brand voor de campagne-shoots samenwerken met hun vaste externe teams. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch