Brand New Galaxy opent kantoor in Amsterdam

Brand New Galaxy opent kantoor in Amsterdam

17-02-2021 (10:00) - Bureaus

Het snel groeiende marketing- en technologiebedrijf Brand New Galaxy gaat zijn West-Europese zaken doen vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam. Hun missie is het bieden van geïntegreerde en data geoptimaliseerde oplossingen in e-commerce.
 
Er is gekozen voor Amsterdam, omdat de hoofdstad van Nederland groeit en de nieuwe commerciële hub van Europa lijkt te worden”, zo zegt Frank Carvalho, Managing Director van Brand New Galaxy in Amsterdam. De Brand New Galaxy groep biedt wereldwijd end-to-end e-commerce oplossingen en contentproductie.
 
Synthrone
Eén van hun eigen tools is Synthrone, een modulair en flexibel ecosysteem van geautomatiseerde diensten voor opslag, creatie, lokalisatie, publicatie, tracking en rapportage van content. “Het efficiënt managen van het volledige digitale ecosysteem is een prioriteit voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun groei in e-commerce te stimuleren. Daarom vinden wij, als end-to-end e-commerce-speler met onze global-to-local methodologie, dat een intensievere samenwerking met onze klanten in West-Europa een absolute must is." zegt Michal Glapinski, Chief Growth Officer, verantwoordelijk voor International Operations.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch