Branding A Beter World aan de slag voor SophieGreen

24-03-2020 (16:07) - Bureaus

Social impact bureau Branding A Better World gaat samenwerken met SophieGreen, een nieuw duurzaam en hervulbaar schoonmaakproduct gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Branding A Better World gaat de merkpositionering en lanceringscampagne voor het merk ontwikkelen.
 
Ilja Snoek van SophieGreen: ‘Wij zijn heel blij dat Branding A Better World ons bijstaat in deze spannende tijden van het lanceren van een nieuw merk in de schoonmaakmarkt. We zagen de match met name in het streven naar de betere wereld. Het is mooi om te zien hoe we samen ten strijde trekken om de schoonmaakwereld voorgoed te veranderen.’
 
SophieGreen is een eco-refill schoonmaakproduct waarbij je zelf thuis water uit eigen kraan toevoegt. Zo bespaar je per refill één plastic fles. Doel van de lanceringscampagne is het neerzetten en laden van het merk SophieGreen en de doelgroep bewust maken van het feit dat de huidige schoonmaakmarkt een stuk ‘schoner’ kan. In de lanceringscampagne wordt met de slogan “hello refill, bye bye waste” hallo gezegd tegen de nieuwe wereld van schoonmaken, de slimme schoonmaakrefill, en doei tegen alles wat niet meer nodig is, zoals plasticverspilling. 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch