Bregman vertrekt bij Youngworks

03-09-2019 (07:00) - Bureaus

Youngworks transformeerde onder leiding van Arco Bregman van een bureau met 3 verschillende entiteiten (onderzoek, communicatie en trainingen) naar één bureau met een volledig geïntegreerde organisatie en werkwijze, en een platte managementstructuur. De aanpak waarbij kennis over jongerendoelgroepen wordt omgezet in strategie en proposities, en de executie en implementatie daarvan in organisaties, leidde tot succesvolle samenwerkingen met onder meer ASML, Rabobank, Deloitte, ING, Ministerie van VWS, FNV en Jumbo.
 
Arco Bregman: 'Voor de toekomst van het bedrijf kiezen we voor groei vanuit de kennisexpertise. Dat betekent dat strategische, creatieve conceptontwikkeling en communicatie minder belang krijgen in het bureau. Met die keuze ben ik ook gaan nadenken over mijn eigen rol. Mijn expertise ligt juist op het vlak van marketingcommunicatie, positionering en profileringsvraagstukken. Uiteindelijk vond ik dat de nieuwe groeistrategie van Youngworks de meeste kans van slagen heeft als dat wordt geleid en vormgegeven door iemand van buitenaf met een bewezen trackrecord in de consultancy wereld.
 
Dat besluit was niet eenvoudig. Je eigen bureau verlaten, met zoveel goede en fijne collega's, doet natuurlijk pijn. Maar voor de langere termijn is dit voor Youngworks de juiste beslissing. Ik kijk met een open blik naar nieuwe toekomstige uitdagingen.'
 
Arco Bregman blijft als aandeelhouder aan Youngworks verbonden.
 
  

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch