Cake Film lanceert nieuw videocontent label: Piece of Cake

Cake Film lanceert nieuw videocontent label: Piece of Cake

13-08-2020 (10:49) - Bureaus

Filmproductiemaatschappij Cake Film lanceert 'Piece of Cake', een label dat geheel gericht is op de videoproductie die past bij deze tijd: snel, efficiënt en kostenbewust, met behoud van kwaliteit. Het nieuwe label produceert flexibel videocontent voor allerlei opdrachtgevers.
 
Piece of Cake speelt hiermee in op de huidige markt, die vraagt om meer en frequentere boodschappen voor alle kanalen. Content die met kostenbeheersing wordt geproduceerd.
 

Pool van talent

Het label is speciaal opgezet om dit op een flexibele, snelle en effectieve manieren te faciliteren. Piece of Cake werkt op elke mogelijke manier met opdrachtgevers: of het nu gaat om de volledige productie van concept tot eindproduct, die van onderdelen, of alleen de elementen. Klanten kunnen zelf met een creatief team komen, en anders kan geschikt talent uit een grote pool van creatieven voorgesteld worden in alle genres: comedy, beauty, food, product, animatie, stop motion, etcetera.
 
Clarisse Venekamp (Cake Film): "Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak: budgetten zijn kleiner en vaak is er minder voorbereidingstijd. Daarnaast is er grote behoefte aan meer multichannel content, waardoor een simpelere aanpak noodzakelijk en wenselijk is. Hier spelen we met Piece of Cake op in."
 

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch