Candid Group en Pervorm bundelen krachten

07-05-2018 (16:43) - Bureaus

Candid Group, een onafhankelijk Nederlands netwerk van media-, marketing- en communicatiebureaus, en digitaal marketingspecialist Pervorm gaan een strategische samenwerking aan. Doel is te profiteren van elkaars specialisaties en expertises.


De strategische samenwerking voegt additionele expertise toe aan zowel Candid Group als Pervorm. De partijen hebben daardoor toegang tot elkaars kennis en kunde. Candid Group telt inmiddels negen bedrijven, waaronder de mediabureaus M2Media en Stroom, marktonderzoeksbureau Vostradamus, ontwikkelingsbureau Lavinci en shared service center Het Mediakantoor.


Gérard Ghazarian, CEO Candid Group: “Wij willen de afstand tussen merk en gebruiker verkleinen. Met deze samenwerking zetten wij weer een stap richting ons ideaalbeeld.”


Pervorm was één van de eerste bureaus in Nederland die data, media en creatie bij elkaar bracht voor marketingdoeleinden. Giuseppe Salvaggio, medeoprichter en partner van Pervorm: “In Candid Group hebben wij een partner met dezelfde kijk op de marketing- en communicatiebranche gevonden. Wij geloven in een flexibele organisatie die volledig focust op de specifieke uitdagingen van haar klanten. Naast ons optimalisatie specialisme groeit onze consultancy tak net zo hard. De samenwerking met de Candid Group stelt ons in staat deze focus te vergroten.”

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch