Candid Group kiest futurefactor als pr-partner

02-09-2019 (11:17) - Bureaus

Candid Group is onlangs een samenwerking aangegaan met futurefactor. Met futurefactor’s hulp werkt Candid Group aan het versterken van hun positie als een platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus met als doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen.
 
Met de sterke groei van Candid Group (alleen afgelopen jaar al de overnames van reclamebureau XXS Amsterdam en het Rotterdamse social mediabureau daily dialogues) kijkt oprichter en CEO Gérard Ghazarian continue naar volgende stappen. 
 
Gérard Ghazarian: “Het was voor ons een logische stap om samen te gaan werken met futurefactor. Wij willen als organisatie groeien; niet alleen in omvang, maar ook qua interne processen. Een concreet geformuleerde visie die iedereen verbindt, de kracht van ons talent onderstreept en onze diversiteit viert helpt ons daarbij.”
 
Kerrie Finch, founding partner en president futurefactor: “Wij geloven dat, wanneer je niet alleen wilt overleven maar ook wilt groeien, je als organisatie een helder geformuleerd doel, een cultuur van creativiteit en een oprecht streven naar diversiteit en inclusiviteit moet hebben. Wij zijn daarom vereerd dat wij Candid Group hierbij mogen helpen.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch