Candid Group neemt daily dialogues over

22-07-2019 (06:00) - Bureaus

Candid Group kondigt een verdere stap aan in de geïntegreerde aanpak van creatie, media en data. Met de overname van social media marketing specialist daily dialogues breidt Candid Group zijn Total Marketing aanpak verder uit.
 
Candid Group, opgericht in 2007, is een platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus met als doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen. 'De vraag naar targeted social blijft groeien. Met de toevoeging van daily dialogues vergroten we onze capaciteit en spelen we goed in op de groeiende vraag van klanten', licht Gérard Ghazarian, oprichter van Candid Group, deze nieuwe overname toe. 'daily dialogues is door de jaren heen meegegroeid met toptalenten en hun expertise. Dit is ook de kracht van Candid Group. Met elk bureau dat we verwelkomen, transformeren wij tot een nog sterker en slimmer bedrijf.'
 
Sjef Kerkhofs, partner bij daily dialogues, opgericht in 2011: “Onze ondernemende mentaliteit en ambitie past perfect bij de visie van Candid en versterkt wederzijdse groei.”
 
De toetreding van daily dialogues volgt kort op de aankondiging van XXS Amsterdam (15 juli 2019) en brengt Candid Group naar ruim 220 werknemers verspreid over de kantoren in Amsterdam en Rotterdam. daily dialogues behoudt het huidige Rotterdamse kantoor en gaat per direct haar groei verder faciliteren vanuit het Candid Group kantoor in Amsterdam.  Beide partners blijven bij daily dialogues, Sjef Kerkhofs treedt daarnaast toe als partner van de groep.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch