Candid Group stelt Head of Digital en Managing Directors digitale labels aan

21-03-2019 (10:10) - Bureaus

Met het toetreden van Digital Agency Group  is de online dienstverlening een nog sterker onderdeel van het Candid-platform geworden. Niels Rijerse is aangesteld als Head of Digital binnen de Candid Group en zal zorg dragen dat de organisatie en al haar merken digitaal voorop blijven lopen in de markt.
 

Niels Rijerse: “Digitalisering van media en digitale innovaties binnen de media- en reclamewereld gaan in rap tempo. Om onze klanten de beste dienstverlening te kunnen bieden is focus nodig om deze innovaties te zien, door te vertalen in concrete oplossingen die onze merken en klanten helpen hun marktpositie te versterken”.
 

Met de aanstelling van Rijerse als Head of Digital, zijn er per 1 februari twee nieuwe Managing Directors aangesteld: Coen Doolaard bij Havana Harbor en Pedram Shadbash bij The Online Company.
Coen Doolaard, Managing Director Havana Harbor: “Als best in class creatief digitaal productiebureau willen wij end-to-end partner zijn op het gebied van digitale creatie. Daarbij moet je bereid zijn om op digitaal vlak snel te veranderen en bij te sturen”.
 

Pedram Shadbash,
Managing Director The online company: “De afgelopen jaren heeft de markt ons al als toonaangevend digitaal bureau erkend. Deze erkenning hebben we te danken aan de kwaliteit van ons werk, ondernemerschap en focus op resultaat. Wij kijken er naar uit om digitaal te innoveren en daarmee nog betere resultaten te behalen voor onze klanten”.
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch