Capri Sun Europa brengt mediaplanning onder bij Vizeum

08-05-2019 (10:32) - Bureaus

Na een intensief pitchproces van 6 maanden, is Vizeum gekozen als het nieuwe mediabureau van Capri Sun binnen Europa. Vizeum, onderdeel van Dentsu Aegis Network, is verantwoordelijk voor alle online en offline kanalen in Nederland, België, Frankrijk, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Het pitchproces, waar meerdere internationale mediabureaus aan deelnamen, startte in oktober 2018.  


Nicole Vooijs, Client Director International Business Vizeum: "We zijn erg trots dat Capri Sun voor Vizeum heeft gekozen. Het is een geweldige toevoeging aan ons huidige klantportfolio. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken in Europa. Het is een sterk merk dat trouw blijft aan hun merkidentiteit en productportfolio. Net als bij Vizeum staat innovatie centraal in wat ze doen. Samen zullen we gebruik maken van de kracht van data, media en technologie om een ??stapsgewijze verandering in hun merkcommunicatie teweeg te brengen.”


Jan Strubel, Capri Sun Group: "We zijn verheugd dat we met Vizeum een ??sterke mediabureau-partner voor onze Europese regio hebben gevonden. We zijn ervan overtuigd dat hun uitstekende vaardigheden ons zullen ondersteunen in de communicatie met onze doelgroep.”


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch