Centralpoint.nl versterkt samenwerking met ClickDistrict

11-07-2017 (12:36) - Bureaus

Centralpoint.nl is sinds 2001 uitgegroeid tot de grootste en meest bekende zakelijke ICT-leverancier van Nederland en wil komend jaar deze positie uitbreiden op de zakelijke markt. ClickDistrict is sinds 2015 onlinepartner op het gebied van online media. Met verlenging van de samenwerking, versterken zij hun partnership.


Robin van Zanten, Senior Marketing Manager Centralpoint.nl: “ClickDistrict heeft de afgelopen periode bewezen een betrouwbare partner te zijn om onze performance doelstellingen binnen de zakelijke markt te realiseren. Deze succesvolle samenwerking willen we daarom graag een vervolg geven.”
 

afstemmen

Fabienne Jungerhans, Client Director ClickDistrict: “De zakelijke markt is een uitdagende markt, waar we inmiddels heel wat expertise in hebben opgebouwd. Dit maakt het extra belangrijk om alle onlinekanalen goed op elkaar af stemmen. Centralpoint.nl heeft al veel kennis in huis als het gaat om de eigen onlinekanalen. In aanvulling hierop verzorgt ClickDistrict awareness & bereik campagnes voor verschillende partners van Centralpoint.nl. We krijgen met deze samenwerking de kans om het allerbeste uit 2017 te halen.”

over ClickDistrict

ClickDistrict is gespecialiseerd in performance gedreven, digitale marketingcampagnes voor haar opdrachtgevers, van technische implementatie tot volledige mediastrategie en -executie. ClickDistrict valt onder de Digital Agency Group, waar ook The online company, RLVNT & Qban Online Communicatie toebehoren.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch