CEO Sabine Bijleveld verlaat Adeptiv

CEO Sabine Bijleveld verlaat Adeptiv

20-09-2021 (10:55) - Bureaus

Adeptiv maakt vandaag bekend dat CEO Sabine Bijleveld per 1 oktober de organisatie zal verlaten. Bijleveld, die in 2017 als COO bij Adeptiv aan boord kwam en binnen een jaar benoemd werd tot CEO, speelde een grote rol in de zoektocht naar een nieuwe partner voor het bedrijf. Adeptiv, met daaronder de bedrijven Searchresult, Yourzine, Kernel, Uptmz en Insert/Expert, ging eind 2020 samen met het Belgische Springbok.
 
Bijleveld leidde Adeptiv tijdens de periode dat het bedrijf onderdeel was van PostNL en later samenging met de nieuwe eigenaar. Nu het framework van de integratie met Springbok staat en er succesvol samengewerkt wordt, is het moment voor Bijleveld aangebroken om verder te kijken.
 
‘Ik kijk met trots terug op een inhoudelijke, ondernemende en professionele periode,’ zegt Bijleveld toe. ‘Ik laat een solide, financieel gezond en professioneel Adeptiv achter, maar wat ik ook achterlaat is een mooie groep mensen. Mensen waar ik met enorm veel plezier mee heb samengewerkt. Nu Adeptiv onder mijn leiding onderdeel is geworden van Springbok, is het voor mij een logisch moment voor een nieuwe stap. Ik weet nog niet wat die nieuwe stap zal zijn, maar het is helder dat dat wederom bij een organisatie zal zijn waar ik weer het verschil kan maken en waar creativiteit en ondernemerschap centraal staan. Ik bedank alle collega’s, opdrachtgevers en relaties voor de samenwerking de afgelopen jaren en wens Adeptiv en Springbok veel succes.’
 
Over de opvolging van Bijleveld verwacht Adeptiv binnenkort mededelingen te kunnen doen. Tot die tijd worden haar taken waargenomen door CCO Michiel van Riemsdijk en CSO Pieter Meijer.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch