Chunk Creative Agency wint pitch NextChapter eCommerce platform

Chunk Creative Agency wint pitch NextChapter eCommerce platform

08-01-2021 (11:26) - Bureaus

NextChapter, succesvol aanbieder van een omnichannel eCommerce platform sinds 2011, heeft na een pitchtraject gekozen voor Chunk Creative Agency. Na een succesvolle investeringsronde is NextChapter klaar voor de volgende stap en daar hoort een rebranding en nieuwe website bij die beter aansluit bij de toekomstvisie. De rebranding en nieuwe website zullen in het eerste kwartaal van 2021 gelanceerd worden.
 
In 2020 is de rol van eCommerce in een stroomversnelling gekomen die volgens analisten blijvend zal zijn. Om concurrerend te blijven, boren steeds meer ondernemers nieuwe businessmodellen aan en voeren een multichannel eCommerce strategie, zoals de verkoop via marktplaatsen of het lanceren van een eigen (niche)marktplaats. Om aan deze groeiende vraag van de markt te voldoen, heeft NextChapter een grote
kapitaalinjectie gekregen. 
 
Chunk Agency is onderdeel van het Chunk Network. Het bureau werkt onder meer voor Jacobs Douwe Egberts, Google, Philips, hollandsnieuwe, Nationale-Nederlanden en VodafoneZiggo en focust zich op merkontwikkeling, digital design en online campaigns in het digitale tijdperk en heeft kantoren in Amsterdam en London.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch