Close finish in de maak bij 2e poll New Kids on the Block

15-02-2017 (17:28) - Bureaus

De  tweede poll van de SAN New Kids on the Block is zo mogelijk nog spannerder dan de eerste. We krijgen donderdag te maken met een close finish tussen GoSpooky, BRNDCRMBS en Truman. Ook Merktroubadour en Blckbrd Soundbranding zijn in de race voor een plek op de Longlist. Donderdag 17.00 uur sluiten we de hekken van deze poll. Grijp dus je kans en stem nu op het bureau van je keuze!


Gedurende drie weken vinden de enquetes plaats voor de SAN New Kids on the Block verkiezing in drie clusters op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die na afloop van de drie rondes de meeste stemmen hebben weten te vergaren, krijgen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De eerste poll werd afgelopen week gewonnen door Jolly & Jolly. Vertigo6 en Tosti Creative hebben een plek op de Longlist veroverd. Voor de overige bureaus uit de eerste ronde is het bnog even afwachten. wat de tweede poll (sluit 16 februari 1700 uur) en de derde poll van (21 tot en met 23 februari) gaan doen.  


Whatsapp interview
Vanaf 14 februari verschijnen er wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die in elke ronde de meeste stemmen hebben vergaard. Bekijk hier het Whatsapp interview met Jolly & Jolly.
Op 1 maart maken we op fonkonline bekend welke 15 bureaus definitief een plek hebben veroverd op de Longlist van dit jaar. B&BA, FONK en SAN kunnen uit de Considerationlist maximaal 2 bureaus een Wildcard toekennen. Op 22 maart aanstaande verschijnt een groot overzichtsartikel over alle 15 bureaus van de Longlist in FONK Magazine.


28 bureaus
Lees hier meer over het SAN Accent New Kids on the Block en de 28 bureaus die dit jaar op de Considerationlist van de SAN New Kids on the Block staan.

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch