Codezilla wordt onderdeel van Intracto Group

Codezilla wordt onderdeel van Intracto Group

22-04-2021 (10:55) - Bureaus

Codezilla wordt met zijn 25 front-end development-experts onderdeel van Intracto Group. Het bedrijf slaat hiermee zijn derde slag in twee weken tijd.
 
Codezilla heeft expertise op het gebied van front-end technologieën en -frameworks. Twee jaar geleden werd de concurrent van het bedrijf, Frontmen, al onderdeel van Intracto. Brian Hirman, Director Corporate Development/M&A Intracto Group: "Met Codezilla kijken we samen naar een verdere versterking en verdieping voor onze Campus Utrecht, zodat het team en de klanten de voordelen van ons als een end-to-end en full-servicepartner kunnen ervaren."
 
In-house consultancy
Codezilla profileert zich als een bureau dat dichtbij zijn klanten werkt. Dat uit zich onder meer in de in-house consultancy die het vaak doet. De bedrijven die in Utrecht tot dezelfde groep behoren zijn: Frontmen, One Shoe, Intracto, We are you en Codezilla. Daarnaast wordt er vanuit het hoofdkantoor in Herentals aan de zogeheten campussen gebouwd in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Brussel, Gent en Antwerpen.
 
Buy & Build
In de afgelopen twee weken kondigden Janssens en Hirman nog de overnames aan van Zoekhelden en Orangedotcom. Intracto Group voert zijn buy & build-strategie uit met investeerder Waterland.
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch