Coen Dieckman (Swapfiets) en Roy van Rijn (VICE) maken overstap naar GoSpooky

01-02-2021 (12:03) - Bureaus

Social first marketing bureau GoSpooky breidt haar team uit met de komst van Coen Dieckman als operations director en Roy van Rijn als finance director. Beide functies moeten de ambitieuze groeiplannen van het bureau gaan faciliteren.
 
Coen Dieckman (foto boven) was voorheen global head of retail bij Swapfiets, waar hij bijdroeg aan de groei van het bedrijf van 8 naar 1200 mensen. In zijn nieuwe functie zal Dieckman zich voornamelijk focussen op het verder professionaliseren en schaalbaar maken van de processen binnen GoSpooky. Coen: “Ik geloof heel erg in waar GoSpooky voor staat en wat ze doen. Ze hebben als bureau de snelheid, flexibiliteit en mogelijkheden om zichzelf continue te blijven ontwikkelen en uitvinden. De potentie is er om het grootste en meest invloedrijke social bureau ter wereld te worden en ik kijk er naar uit om daaraan bij te dragen.”
 
Roy van Rijn (foto rechts) was eerder werkzaam bij VICE Media Group waar hij als financieel directeur verantwoordelijk was voor de Noord-Europese regio. Roy: "Na 10 jaar in de corporate wereld heb ik heel veel zin om aan de slag te gaan bij zo’n jong, dynamisch en energiek bedrijf als GoSpooky”
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch