Creatief bureau SuperHeroes lanceert de “Roaring Pint”

Creatief bureau SuperHeroes lanceert de “Roaring Pint”

16-09-2020 (09:48) - Bureaus

 

Voetbal is eindelijk weer terug op tv, maar zonder het gezang van volle stadions is het wel een stuk saaier geworden. Om de fan een hart onder de riem te steken en er voor iedereen weer wat enthousiasme in te brengen, heeft creatief bureau SuperHeroes een nieuw product ontwikkeld: The Roaring Pint. Een innovatieve bierpul die je favoriete lied uit het stadion laat horen elke keer dat je een slok neemt.
 
Dankzij een gyroscoop-nano sensor en luidsprekersysteem aan de onderkant, speelt The Roaring Pint bij elke slok bier je favoriete stadiongeluid. Het enige dat je dus hoeft te doen voor een beetje sfeer is je bier op te tillen! De gebruiker kan zijn of haar favoriete stadion hymne zelf veranderen en uploaden via USB.
 

stadiongevoel teruggeven

SuperHeroes, het creatieve bureau dat achter deze productinnovatie zit, heeft de missie om de wereld te redden van ‘boring advertising’. Het zegt met deze pul de wereld nu in ieder geval de ook een klein beetje af te helpen van saaie voetbalwedstrijden. Én wordt het stadiongevoel teruggegeven aan al die fans die er nu niet naar toe kunnen.
 

The Roaring Pint from SuperHeroes AMS | NYC | SGP on Vimeo.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch