Creatief bureau Tosti Creative opent tosti bar

29-03-2017 (12:23) - Bureaus

Tosti Creative, het creatieve bureau achter onder meer Disco Boodschappen opent vrijdag officieel een permanente tosti zaak genaamd Tosti Creative.  


In Tosti Creative aan de Van Woustraat in Amsterdam (in voormalige Bar Hutspot) is een culinaire selectie van tosti’s verkrijgbaar. Op de kaart staan bijzondere tosti’s als Tosti Appeltaart en Tosti Portobello, maar uiteraard ook klassiekers als de croque monsieur.

samenwerkingen en events  
Daarnaast wordt iedere maand een special tosti bedacht en samengesteld in samenwerking met toprestaurants: Cannibale Royale bijt het spits af met een spare rib tosti. Daarna zullen o.a. restaurant DS (De School) en restaurant BREDA volgen met een eigen special.

Naast de tosti’s zal voornamelijk het samenbrengen van mensen en ideeën centraal staan. Zo worden er verschillende events georganiseerd. Deze maand vindt onder andere de Awesome Foundation plaats en iedere week worden tijdens de vrijdagmiddagborrel tosti’s gecombineerd met G&T’s, cocktails en speciaalbiertjes.

Ook het creatieve bureau van Tosti Creative is gevestigd (achterin) het pand. 'We vinden het belangrijk om mensen samen te brengen en te prikkelen. Dat doen we vaak door tijdelijke concepten en campagnes, maar we droomden er van een eigen vaste zaak te hebben om te experimenteren en werken. En nu hebben we een permanente speelplaats en laboratorium,' aldus Joost Aartsen van Tosti Creative.

Tosti Creative opent vrijdag 31 maart officieel haar deuren met De Housewarming. Het programma van Tosti Creative is te volgen via Facebook.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch