Cut the Code eerste no-code studio van Nederland

Cut the Code eerste no-code studio van Nederland

25-08-2021 (13:25) - Bureaus

De roep naar developers is groot. In Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Niet heel gek: minder dan 0,5% van alle mensen kan coderen, en door de coronapandemie is de mondiale digitalisering nóg sneller gegaan. Digitale studio Cut the Code zag de oplossing en heeft daar werk van gemaakt.
 

De toekomst van coderen is niet-coderen

Die oplossing heet no-code. Een digitale revolutie waarmee iedereen zelf digitale producten zoals websites, apps of koppelingen kan maken, zonder ook maar een regel code te hoeven schrijven. En dus ook zonder schaarse en dure developers in te hoeven schakelen. Volgens een studie van Forrester Research groeit de markt van no-code applicaties van $3,8 miljard in 2017 naar $21,2 miljard euro in 2022.
 

Snelheid belangrijk in tijden van real-time marketing

In tijden van real-time marketing is de revolutie meer dan welkom. In no-time kunnen niet-developers van idee naar uitvoering. De technologie maakt het mogelijk om flexibel, schaalbaar en op snelheid te werken, zonder tussenkomst van IT.
 

Eerste no-code studio van Nederland

Cut the Code is de eerste no-code studio van Nederland en bouwt digitale experiences om merken te laten groeien met no-code. Het bedrijf werkt met uitsluitend designers die nu zelf hun creaties tot leven kunnen brengen. Cut the Code-oprichter Erwin Luijendijk: 'Met no-code kunnen we tot 10 keer sneller digitale producten bouwen, zonder dat we ook maar een regel code hoeven te schrijven.'
 
Inmiddels werkt Cut the Code onder andere al voor The Avocado Show, creatief ondernemer Ron Simpson, topchef Joris Bijdendijk en Dragon’s Den ondernemer Shawn Harris.


Community met 150 leden

Naast het feit dat Cut the Code zich manifesteert als een studio met no-code expertise, heeft het ook een Nederlandse community in beweging gebracht, met inmiddels dik 150 leden. Cut the Code is er op Slack en YouTube voor designers, developers en digital savvy’s die willen (leren) ontwerpen en ontwikkelen in no-code.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch