De Media Maatschap bij Candid en fuseert met STROOM

De Media Maatschap bij Candid en fuseert met STROOM

14-10-2021 (10:15) - Bureaus

De Media Maatschap sluit zich aan bij het Candid platform. STROOM – sinds 2017 onderdeel van Candid – en De Media Maatschap fuseren tot een nieuw mediabureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Samantha Catsburg (STROOM) en Willem-Jan Nouwens en Michael Gottmer (beiden De Media Maatschap), voeren gezamenlijk het management over het nieuwe bureau.
 
Edward Knol, Chief Operating Officer bij Candid: "Met M2Media, BBK en STROOM hadden we al een sterke positie op het gebied van mediastrategie-, planning en inkoop. De toevoeging van De Media Maatschap en de samenvoeging met STROOM is voor ons een strategisch belangrijke stap. Met de fusie verstevigen wij onze positie nog verder op het gebied van centrale media inkoop. Hiermee schuiven we, voor wat betreft het volume van media-investeringen, naar een nog sterkere positie in de Nederlandse markt."
 

De Media Maatschap

De Media Maatschap is in 2002 opgericht, gevestigd in Amsterdam en werkt voor meer dan 50 bekende adverteerders. Willem-Jan Nouwens van De Media Maatschap: "STROOM is altijd onze Rotterdamse evenknie geweest met dezelfde manier van werken op klanten. Met deze fusie hebben onze klanten al direct toegang tot de aanvullende communicatiedisciplines binnen het Candid platform. Voor ons een belangrijke aanwinst, aangezien de samenhang tussen media en andere communicatiedisciplines meer dan ooit relevant is voor het succes van campagnes."

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch