Dept breidt uit met hubs in Zwolle en Maastricht

13-10-2021 (14:37) - Bureaus

Dept begrijpt dat talent zich niet beperkt tot de Randstad. Daarom breidt het digital agency in rap tempo uit en opent hubs op de plekken waar haar mensen wonen; te beginnen met Zwolle en Maastricht. Per oktober gaan de eerste werknemers aan de slag op de nieuwe hubs.
 
Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Veenendaal trekt Dept Nederland voornamelijk talent uit de Randstad. Door werkplekken buiten dit gebied aan te bieden, zet Dept in op het werven van nog meer talent — van designers tot projectmanagers en developers. Met een campagne op social media, digitale kanalen en out-of-home kondigt het agency lokaal haar aanwezigheid aan.
 
“We geloven bij Dept dat onze kantoren in dienst staan van ons talent. Onze mensen bepalen daarom waar en wanneer we hubs openen. Hiermee maken we talent leidend en laten we ons niet beperken door geografische grenzen. Onze drie grote kantoren in Nederland blijven de basis voor gatherings, kennissessies en natuurlijk de borrels”, aldus Sarah Wubben, Managing Director NL bij Dept.
 
“Werken vanaf de plek die voor jou het beste werkt: dat is onze visie en daar willen we gehoor aan geven. Onze nieuwe hubs in het Student Hotel van Maastricht en Zwolse MyOffice-gebouw hebben dezelfde sfeer en omgeving als de Randstadlocaties”, vertelt Jeroen Reumkens, frontend lead developer bij Dept en Maastrichtenaar. “Bij het selectieproces was dit dan ook een belangrijke factor. De flexibiliteit en vrijheid die Dept hiermee biedt aan huidige en toekomstige werknemers is super waardevol.”  

Media

Marketing

Economisch