Dept helpt Aruba met country marketing campagne

27-07-2018 (14:08) - Bureaus

Dept is de nieuwe digital marketing partner van het eiland Aruba om de complete country marketing te verhogen. Door middel van SEO en creatieve campagnes werken Dept en Aruba samen aan het verbeteren van  de naamsbekendheid van de zonnige vakantiebestemming om zo meer toeristen richting Aruba te trekken voor een ontspannende vakantie.
 

Het eiland draait op toerisme en Nederland is een belangrijke markt voor Aruba. Aan Dept dus de taak om te zorgen dat de vluchten richting het eiland gevuld blijven. Ze pakken dit aan door niet alleen de witte stranden en de azuurblauwe zee als unique selling points neer te zetten, maar ook de warme cultuur die het land rijk is uit te lichten. 
 

Verschillende teams van Dept werken samen voor deze campagnes. Zo helpt Dept Aruba met SEO campagnes op te zetten en uit te voeren. Er wordt gewerkt met geautomatiseerde campagnes op basis van machine learning en smart bidding en er wordt gemeten of door middel van de gebruikte banners de doelgroep ook daadwerkelijk een vakantie naar het eiland boekt na het zien van reclame uitingen. Daarnaast creëert Dept creatieve campagnes om de citymarketing naar een hoger niveau te tillen. Bijvoorbeeld door het vertellen van verhalen over het échte Aruba. Op de website van Aruba is dit momenteel al zichtbaar.
 

Jaap Ellis
, Sales and Marketing Manager Europe Aruba Tourism Authority: “We zijn heel blij dat we de samenwerking aangaan met deze vooruitstrevende organisatie die in zijn werkwijze goed past bij de doelstelling van Aruba. We kijken er naar uit om Aruba wederom als een mooie strandbestemming met rijke cultuur neer te zetten voor de doelgroep en zo samen de interne doelstellingen te behalen.”
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch