Dept neemt Deens online marketingbureau QuantAds over

12-07-2018 (09:44) - Bureaus

QuantAds, een van de grootste online marketingbureaus van Denemarken, wordt onderdeel van digital agency Dept. Het Deense bureau heeft vijftig mensen in dienst vanuit hun basis in Kopenhagen en zal met hun aansluiting de internationale ambities van Dept verder versterken.


Paul Manuel, mede-oprichter van Dept: “De Nordics staan ??bekend als een van ‘s werelds meest geavanceerde digitale economieën. Nu QuantAds onderdeel is van Dept lopen ??we voorop als het gaat om innovatieve digital marketing services. De combinatie van deze enthousiaste data-experts gecombineerd met onze expertise op het gebied van creativiteit en technologie gaat ons helpen om aan de groeiende internationale marktvraag te voldoen.”

 

inzicht en focus

QuantAds combineert business inzicht en analysemethoden vanuit management consultancy met expertise in digitale marketing. Daarnaast heeft het Deense digitale marketingbureau een internationale focus, met een team van native specialisten in drienetwintig verschillende talen. Hun portfolio bestaat uit internationale fashion en retail klanten zoals Jysk, Steel Series, Ganni en Marks & Spencer.


Onderdeel worden van Dept geeft ons de ruimte om onze digitale competenties naar een hoger niveau te tillen. Voor onze klanten zijn er duidelijke synergieën zowel binnen onze belangrijkste expertise, namelijk online traffic en sales optimisation, als op nieuwe gebieden zoals platform commerce, media en Amazon marketing” aldus Lasse Loftin Rasmussen, CEO van QuantAds. 


 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch