Dept voegt Fujitsu en Nikon toe aan klantenportfolio

Dept voegt Fujitsu en Nikon toe aan klantenportfolio

11-01-2021 (14:56) - Bureaus

Internationaal digital agency Dept verwelkomt haar nieuwe klanten Fujitsu en Nikon, nadat het Dept team in het Verenigd Koninkrijk de competitieve pitches heeft gewonnen. Fujitsu en Nikon willen samen met Dept hun digitale business versnellen in 2021 en de verdere toekomst.
 
Fujitsu, het wereldwijde informatie- en communicatie technologiebedrijf, heeft Dept aangesteld als transformatiepartner na een pitch voor het centrale team van Fujitsu in Japan. De uitgebreide ervaring van Dept in het ontwikkelen van bedrijfssystemen en het opschalen van contentmanagement voor grote merken als Mizuno, Sony en Panasonic, hielp het bureau zich te onderscheiden.
 
De producent van optische en elektronische apparatuur, Nikon Europe, koos na een uitvoerig pitchproces voor Dept om ondersteuning te bieden bij de Europese digitale transformatie. De reikwijdte van Dept strekt zich uit over alle elementen van het digitale landschap van Nikon Europe en het bureau leidt met een geïntegreerde strategie die data, creativiteit en technologie samenbrengt.

Brian Robinson, managing director UK bij Dept: “Om deze nieuwe klanten te mogen verwelkomen is een hele positieve start van het jaar voor Dept. Door zich te focussen op het verenigen van creativiteit, technologie en data, gaan deze wereldleidende merken hun digitale business versnellen. We kijken enorm uit om met hen samen te werken en hun groeiambities te ondersteunen 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch