Dept zet in op groei met 100 nieuwe vacatures

04-05-2021 (15:48) - Bureaus

Digital agency Dept nam in 2020 de vierde plek in de Top 250 scale-ups van Nederland en investeert ook dit jaar in verdere groei. Met maar liefst honderd open vacatures op gebied van technologie, data en creativiteit bewijst het full-service bureau dat het naast de wereldwijde uitbreiding ook in Nederland het team nog flink wil vergroten om haar digitale ambities na te jagen.
 
Van senior tot junior, en van een engineering genie tot creatief meesterbrein: het bureau wil haar diverse disciplines versterken met nieuw talent en specialisten met jarenlange ervaring. Dept, dat afgelopen jaar nog is uitgeroepen tot Bureau van het Jaar bij zowel SAN als The Lovie Awards, groeit hard door. En kan voor klanten als GANT, Fatboy, bol.com, Rituals en Eneco wel wat extra talenten gebruiken.
 

Cultuur en verbintenis

Met een eigen festival, kledinglijn, next-level virtuele evenementen en inspiratiesessies heeft Dept cultuur en verbintenis hoog in het vaandel staan. Met het Dept Cares-programma en de recentelijke Climate Neutral certificering geeft het aan toegewijd te zijn aan verdere emissiereductie en het bijdragen aan een duurzame wereld.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch