Derde poll SAN New Kids on the Block nu live!

15-02-2018 (10:00) - Bureaus

Welke bureaus op de Consideration List verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Long List? Vanaf vandaag kun je in de laatste poll stemmen op je favoriete bureau.  Stem nù in de derde ronde rechts op de homepage op het bureau van je keuze.


criteria Consideration List

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2017 voldoen alle 25 aan de volgende criteria:
 
maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
 'here to stay in de zin van:
- innovatief/vernieuwend
- werk dat ertoe doet
- klanten die ertoe doen. 


welke bureaus overleefden de eerste twee polls?

Na sluiting van de tweede ronde kunnen ook  24AM,  Mr. Fox Agency en Phenomenons definitief rekenen op een plaats op de Longlist. Five Secods, FNKE en HIPPR vallen dit jaar definitief buiten de boot. 
In de eerste poll ging 230 Volt uiteindelijk met de winst aan de haal. Heel verrassend werden ze in de laatste uren op de hielen gezeten door Hammerfest, dat nipt op de tweede plaats eindigde. Naast Hammerfest heeft ook Lijm Amsterdam zich geplaatst voor de Long List.


Voor drie bureaus is ondertussen het grote nagelbijten begonnen. De drie bureaus die nog wel een kans maken voor een positie op de Long List, maar daarbij afhankelijk zijn van de resultaten van de derde poll zijn Activation HeroesSowiesoHelder en Conversationals
 

1 maart complete Long List bekend

In drie weken tijd vinden de enquetes voor de SAN New Kids on the Block verkiezing in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus zijn ad random in één van de drie clusters opgenomen. De drie bureaus met de meeste stemmen in hun poll veroveren een plek op de Long List. Daarna gaan de bureaus die buiten de top drie van elke ronde de meeste hebben weten te vergaren door voor een plek op de Long List van SAN New Kids on the Block. De derde enquete, en laatste poll loopt van 15 tot en met 21 februari. Op 1 maart maken we, na overleg met en controle van de uitslagen door de SAN jury de definitieve Long List bekend. 

 
Stem nu rechts op de homepage (onderaan de homepage als je mobile stemt) op je favoriete bureau in de 3e poll van de SAN New Kids on the Block 2017 verkiezing!

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch