Derde poll SAN New Kids on the Block nu live! Stem mee

Derde poll SAN New Kids on the Block nu live! Stem mee

22-02-2021 (10:00) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2020 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Daarover wordt op fonkonline gedurende drie weken in 3 polls gestemd. Je kan nù in de derde en laatste ronde rechts op de homepage van FONK stemmen op het bureau van jouw keuze. Stem je mobiel, scroll dan op de homepage naar beneden.
 

criteria Considerationlist

De 24 bureaus die in aanmerking kwamen voor een positie op de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2020 voldoen aan de volgende criteria:

* maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
* 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
* werk dat ertoe doet èn klanten die ertoe doen.
 

3 enquetes

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op de homepage van fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent.  De derde poll die vandaag van start gaat, loopt tot en met 26 februari. De in totaal tien bureaus uit de eerste poll en tweede poll die door zijn naar de Longlist, zijn inmiddels bekend gemaakt.
 
 

WhatsApp interviews

Sinds 16 februari verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. Lees hier het eerste whatsapp interview met Kiki Maaskant van qontent matters (winnaar eerste poll). Het whatsapp gesprek met Gijs Monen van Ovide Agency (winnaar tweede poll) vindt later deze week plaats.
 

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

Wil je dagelijks het nieuws van FONK volgen? Meld je hier aan voor een gratis abonnement op de dagelijkse nieuwsbrief van fonkonline. Je ontvangt dan op werkdagen dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.  
 
Stem nu rechts op de homepage (als je op je mobile stemt, scroll dan helemaal naar beneden!) en maak je keuze uit de derde reeks van 8 bureaus op de Consideratiolist SAN New Kids on the Block 2020!

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch