Digitaal bureau Oberon neemt Qikker Online over

Digitaal bureau Oberon neemt Qikker Online over

25-11-2020 (10:32) - Bureaus

Platformbouwer Oberon neemt branchegenoot Qikker Online over. Met de acquisitie van de specialist in digitale klantomgevingen verbreedt Oberon zijn dienstenpakket en wordt het een van de belangrijkere spelers op het gebied van maatwerk e-commerceplatformen in Nederland.
 
Het Amsterdamse Qikker is gespecialiseerd in het snel en efficiënt ontwikkelen van digitale klantomgevingen. Met de overname van het bedrijf vergroot Oberon zijn product- en designteam en kan het sneller schakelen om tot een MLP (Minimum Loveable Product) voor klanten te komen. Oberons ervaring in het ontwikkelen van technisch-complexe maatwerksoftware levert vervolgens producten op die makkelijk zijn te onderhouden en schaalbaar blijven. 
 
Hans-Peter Harmsen, oprichter en Managing Director van Oberon is blij dat het bedrijf klanten over de hele linie nog beter kan bedienen. Daar is zeker in deze tijd behoefte aan. “De coronacrisis heeft digitalisering en digitale transformatie in een stroomversnelling gebracht. We helpen onze klanten met deze beweging mee te gaan door in een korte tijd een uniek digitaal platform neer te zetten.”  

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch