Digital Agency Group start 6Circles

19-07-2018 (14:45) - Bureaus

Digital Agency Group heeft een nieuw gespecialiseerd label opgericht waarin alle search engine marketingactiviteiten binnen de groep zijn gecentraliseerd. 6Circles zal als zelfstandige organisatie, onderdeel uitmaken van de Digital Agency Group.


Door de versnelde en toenemende vraag naar specialisatie in search, technologie en data, en de structurele verschuiving van mediabestedingen naar searchactiviteiten en Google shopping, is het voor de Digital Agency Group een logische strategische keuze om het label 6Circles op te starten.


6Circles en het team van gecertificeerde search specialisten zal geleid worden door Niels Meijssen. Geen onbekende in de industrie. Met een geïntegreerde marketing aanpak werkt 6Circles inmiddels aan klanten zoals BCC, Qurrent, AGU, Vivat (Zwitserleven, Reaal nowGo), Tele2, Fontys Hogeschool, Autotaalglas en Fotoboeken.nl. Niels Meijssen: “Ik kijk ernaar uit om met 6Circles mijn visie op search, data en technologie toe te passen. De professionaliteit en het ondernemerschap binnen Digital Agency Group en 6Circles geven mij enorm veel energie.”


Erik van Laar
, founding partner Digital Agency Group: ”We zijn ontzettend blij en trots dat Niels heeft gekozen om 6Circles voor ons te gaan uitbouwen. We hebben veel vertrouwen dat Niels een grote bijdrage gaat leveren aan ons strategisch groeiplan en verdere doorontwikkeling binnen dit gespecialiseerde domein.” 


Over  Digital Agency Group

Digital Agency Group is een organisatie met gespecialiseerde bedrijven in digitale media en creatie, waaronder The online company, Havana Harbor, RLVNT en 6Circles. Met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam werkt de Digital Agency Group met meer dan 70 digitale creatie en mediaspecialisten voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch