Digital consultancy Made by Many van start in Amsterdam

04-12-2019 (10:30) - Bureaus

Made by Many opent een kantoor in Amsterdam. De digitale consultancy vestigt zich in het co-working kantoor in het Westerhuis, onderdeel van het hoofdkantoor van creatief bureau 72andSunny. Made by Many vergroot met de vestiging in Nederland hun bereik, is beter in staat de Europese markt te bedienen en verkleint de risico’s rond Brexit.

72andSunny wil op hun beurt in hun Amsterdamse kantoor een selectie van innovatieve bedrijven en startups vestigen en zo een omgeving creëren waarin ze kunnen leren van elkaars expertise en nieuwsgierigheid. “Bij 72andSunny vinden we dat het levensgevaarlijk en beperkend is om jezelf als expert neer te zetten. Je wilt altijd nieuwe dingen leren, altijd nieuwsgierig zijn,” zegt Nic Owen, directeur en partner bij 72andSunny Amsterdam. “Door enkele geweldige bedrijven aan te trekken die iets toevoegen aan onze community, krijgen wij weer meer kansen om iets te leren en slimmer te worden. Hopelijk leidt het ook op zakelijk gebied tot interessante nieuwe kansen.”


Dezelfde normen en waarden

De rol van Amsterdam als wereldwijd technologie- en zakencentrum maakt het een logische keuze voor Made by Many om zich te vestigen. “Wij waren een van de eerste bureaus in de wereld die ons puur en alleen richtten op het maken van baanbrekende digitale producten en diensten voor de zakelijke markt. In 2019 zijn digitale ervaringen volledig ingeburgerd. Elk bedrijf werkt digitaal, of doet er alles aan om dat punt snel te bereiken,” zegt Tim Malbon, mede-oprichter van Made by Many. “Er is steeds meer overlapping tussen wat 72andSunny en wij doen. Daarom is dit een perfect moment om de handen ineen te slaan. Onze beide organisaties delen dezelfde normen en waarden rond diversiteit en inclusiviteit. En we hebben een brandend verlangen om creativiteit en culturele transformatie bij onze klanten te bereiken.”

Made by Many stelt kleine teams samen van experts en specialisten om nieuwe digitale producten en diensten te ontdekken, maken, lanceren, bedienen en op te schalen. Zo stimuleert het groei en transformeert het bestaande organisaties van binnenuit. Made by Many heeft gewerkt met onder anderen Microsoft, Burberry, Spotify, Finnair, Carlsberg, de BBC, Coca-Cola en het World Economic Forum.
 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch