Dirk van den Bosch versterkt leadership-team NEWCRAFT

04-07-2018 (11:37) - Bureaus

Voormalig Publicis One CEO Dirk van den Bosch is als Managing Partner toegetreden tot het leadership team van NEWCRAFT. Met zijn ervaring in de digitale wereld gaat hij meebouwen aan NEWCRAFT en helpen de groeiambities te versnellen.

 

NEWCRAFT oprichter Martijn Haanappel: “NEWCRAFT zit in een hele leuke fase. We zijn relatief groot geworden met zo’n 120 digitale specialisten. De markt is vol in verandering. Gelukkig zijn we geen ‘Powerpointbedrijf’ of mediabureau, want bedrijven hebben vandaag de dag behoefte aan digitale versnelling en concreet resultaat. Daar zijn wij goed in en we verwachten dan ook flink te kunnen doorgroeien. Dirk heeft ontzettend veel ervaring in het werken met complexe opdrachtgevers en ook internationaal gezien heeft hij zijn sporen verdiend. Ik vind het heel fijn dat Dirk ons team komt versterken om de groei te versnellen en mee te bouwen aan NEWCRAFT.”


Van den Bosch was managing director bij Lost Boys en werd CEO van Publicis One na de integratie met Lost Boys. Hij begon zijn carrière ruim 25 jaar geleden bij Ogilvy, Wegener Direct Marketing en later zijn eigen bedrijf Contactive.  Dirk: “Ik heb enorm veel zin om bij NEWCRAFT aan de slag te gaan. Het bedrijf heeft al een enorme ontwikkeling doorgemaakt doordat ze data, creativiteit en technologie perfect weten te combineren. De expertise die hier aanwezig is, vormt samen met de resultaatgerichte en pragmatische mentaliteit enorme potentie voor groei, en is voor mij persoonlijk een ideale match.”


Over NEWCRAFT

De wereld digitaliseert in hoog tempo en daarmee veranderen ook het gedrag en de wensen van de consument. NEWCRAFT werkt met 120 professionals in hybride teams om bedrijven te helpen deze veranderingen te begrijpen en digitaal te versnellen. 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch