Douglas kiest Publicis Groupe als mediapartner

Douglas kiest Publicis Groupe als mediapartner

09-02-2021 (10:35) - Bureaus

Publicis Groupe start het nieuwe jaar met de samenwerking met Douglas Nederland. Met ruim 2.400 winkels en een snelgroeiend online platform is Douglas de meest toonaangevende beautyretailer van Europa.
 
Douglas streeft ernaar zich verder te ontwikkelen tot een volledig geïntegreerd beautyplatform met een netwerk van online stores en fysieke stores. Douglas vond in Publicis Groupe de ideale partner voor de juiste ondersteuning van de juiste media inzet, met name offline.
 
Duidelijke strategie
Brego Keller, COO Publicis Groupe Nederland: “Douglas is een adverteerder met een heldere strategie en een duidelijk doel voor ogen. Tijdens het pitchproces voelden we direct een goede klik met het team. Douglas profiteert optimaal van onze uitgebreide ervaring met parfums en cosmetica-merken in combinatie met onze sterke datagedreven media- en commerce-propositie.”

Publicis Groupe is wereldwijd marktleider op het gebied van marketing, communicatie en digitale transformatie, aangedreven door een combinatie van creativiteit en technologie. Publicis Groupe heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd van holding tot platformbedrijf.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch