Drie nominaties en drie honorees voor dept bij The Webby Awards

06-04-2018 (12:43) - Bureaus

De nominaties zijn bekend gemaakt voor de 22e editie van The Webby Awards, de meest prestigieuze internationale prijs in de digitale wereld. Dept werd drie keer genomineerd en kreeg drie honorees achter haar naam. 
 

Zo sleepte Dept in de categorie ‘Art’ een nominatie in de wacht voor hun werk voor het Gemeentemuseum Den Haag. Deze crossmediale campagne werd ontwikkeld ter viering van 100 jaar Mondriaan en De Stijl. 
 

De app die Dept voor energieleverancier Oxxio heeft ontwikkeld werd voor maar liefst twee categorieën genomineerd; ‘Service & Utilities’ en ‘Bots’. De app maakt inzicht in energieverbruik toegankelijker en relevanter. 
 

Uit de meer dan 13.000 inzendingen beloont The Webby Awards jaarlijks ook de beste en meest bijzondere inzendingen met een honoree. Uit de Dept koker onderscheidde dit jaar de nieuwe website van merchant bank Kempen zich in de categorie ‘beste en mooiste visual design’ en viel ook hier de Mondriaan-campagne in de prijzen in de categorie ‘Cultural Institutions’. Studio Dumbar (part of Dept), wist een honoree te bemachtigen voor de website van verzekeringsgroep a.s.r., in de categorie ‘beste homepage’.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch