Duurzaam energiebedrijf Pure Energie kiest voor HPB

28-09-2021 (13:30) - Bureaus

Pure Energie, acht jaar op rij beoordeeld door de consumentenbond als het groenste energiebedrijf van Nederland, kiest HPB (Het PR Bureau) als partner voor haar PR- en communicatie-activiteiten.

Pure Energie is niet alleen een energieleverancier. Het bedrijf wil Nederland helpen de energievoorziening te verduurzamen en bouwt daarom zelf wind- en zonneparken waarmee 100% Nederlandse groene stroom wordt opgewekt. Het Enschedese energiebedrijf gelooft in een duurzame relatie met omwonenden van windmolens en zonneparken. Projecten worden daarom te allen tijde gerealiseerd in samenwerking met grondeigenaren, lokale bewoners, maatschappelijke organisaties, overheden en/of energiecoöperaties. Een groot deel van de opbrengst vloeit terug naar de lokale samenleving.

Jacqueline Bosselaar, CEO en oprichter van HPB: "We werken graag samen met bedrijven die de wereld een beetje mooier maken. Pure Energie is daar een prachtig voorbeeld van. Verduurzaming van de samenleving is misschien wel de grootste uitdaging waar de mensheid voor staat en Pure Energie is echt een voortrekker op dit gebied."

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch