Effie-jury 2021 compleet

Effie-jury 2021 compleet

05-05-2021 (18:03) - Bureaus

De open sollicitatieprocedure heeft volgens vakorganisatie VIA een enorm aantal mensen uit uiteenlopende deelgebieden. De jury bepaalt welke cases van 2020 een Effie Award verdienen. De stuurgroep Effie Awards en het VIA- en bvA-bestuur hebben gezamenlijk de samenstelling bepaald voor de zeven vakjuries voor de categorieën Merk, Succesvolle Introducties, Branded Customer Experience, Maatschappelijke Impact, Impactvolle Proposities, Korte-termijn en Lange-termijn gedragscampagnes.
 
Heleen Crielaard (Effie Stuurgroep): “De nieuwe categorieën en de verschuiving richting marketing effectiviteit hebben gezorgd voor veel en goede kandidaten die zich hebben aangemeld voor de jury. We hebben voor alle zeven jury’s een mooie mix tussen ervaring en kennis samengebracht, die op professionele wijze de effectiviteit kunnen beoordelen. Fijn dat er opnieuw veel top-professionals hun expertise willen inzetten voor de Effie”
 
De voorzitters van de zeven vakjury’s dit jaar zijn:
Gedrag Lange termijn Valerie van Schaick – Nestle
Gedrag Korte termijn Karen de Loos - KIK Communicatie
Maatschappelijke Impact Tim Claassen – Havas Lemz
Merk Philip Kok – The Valley
Branded Customer Experience Hans Middelhoek – The USP Company
Succesvolle Introducties Aranka Staaijen – 3MO
Impactvolle Propositie Irene Koel – The Zoooo
Hoofdjury voorzitter: Alfred Levi
 
De Effie jury voor 2021 is nu compleet. Bekijk het overzicht met de volledige samenstelling van de Effie Awards Jury 2021.
 

Effie Campus

Effie Awards organiseert op 26 mei weer de Effie Campus; het programma bestaat uit presentaties van winnende Effie cases, inzichten en visies op effectiviteit, wanneer heb je een goede case in handen, tips en tricks voor het schrijven en natuurlijk uitgebreide toelichting op de verbreding van Effie en de nieuwe categorieën Steven Van Belleghem is de keynote speaker van de middag.

Mary Hoogerbrugge, (Stuurgroep Effie Awards): “Met een topselectie aan juryleden en honderden Effie-cases beschikken we over een schatkamer aan kennis over effectiviteit. Met de Effie Campus brengen we die kennis actief naar buiten, waarbij we ons graag spiegelen aan de IPA Awards in de UK.”
 
De Campus wordt digitaal uitgezonden op 26 mei vanaf 13.00 uur. Kijk voor meer info & tickets op www.effiecampus.nl

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch